Aktiviti
DANA PERLU YWM AGIH 30 PEK MAKANAN KERING KEPADA PENDUDUK YANG TERJEJAS PENDAPATAN DI KAMPUNG BUKIT KADIR, NILAI
17-07-2021

Nilai, 17 Julai 2021 - Setelah mendapat maklumat terdapat beberapa pihak yang sangat-sangat terjejas dengan situasi pandemik Covid19 di Kg. Bukit Kadir, YWM terus hubungi Ketua Kampung untuk mendapatkan pengesahan situasi sebenar.

"Ada ibu tunggal, ada warga emas yang tinggal bersendirian, ada keluarga yang terus hilang mata pencarian, ada anak-anak yang masih kecil hampir terputus bekalan makanan. Mereka ini memang saya berikan perhatian khusus."

Memahami kesukaran yang dihadapi oleh anak buahnya, sebanyak 30 pek makanan keperluan telah disediakan. Program serahan bantuan ini turut disertai oleh YB Senator Datuk Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri, Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) dan Prof. Madya Dr. Amir bin Shaharuddin, Ketua Pegawai Eksekutif YWM.

Terima kasih penyumbang Program Dana PERLU YWM. Sumbangan anda telah memberi sinar baru untuk mereka. Amanah anda telah kami agihkan sebaiknya.

Program sumbangan ini merupakan inisiatif YWM melalui program Dana PERLU di bawah Program CSR Prihatin YWM. Terima kasih para penyumbang. Sumbangan anda, sinar buat mereka.

جزاكم الله خيرا كثيرا و جزاكم الله احسن الجزاء

Kepada yang ingin memberi sumbangan, anda boleh menyumbang ke akaun CIMB ISLAMIC BANK BERHAD 8602218186 dan 'remark' sebagai DANAPERLU.


Kongsi Kongsi