Aktiviti
Program Singgah Sahur YWM di Gombak, Selangor
25-04-2022

Gombak, 25 April 2022 - Yayasan Waqaf Malaysia bersama Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) Gombak hari ini turun menyampaikan sumbangan Dana Perlu YWM dalam bentuk 70 kotak makanan yang berjumlah RM7,000.00. Turut bersama dalam konvoi Kembara Sahur ini adalah Lembaga Zakat Selangor, Jabatan Pengangkutan Jalan Malaysia, Angkatan Pertahanan Awam Malaysia dan beberapa agensi lain lagi.

YWM berkesempatan untuk menyantuni 10 buah rumah penerima bantuan yang terdiri daripada kalangan Warga Emas dan Orang Kurang Upaya di sekitar daerah Gombak. Sumbangan telah disampaikan oleh Cik Haidatul Azia binti Husin, Pengurus Bahagian Pengurusan.

Semoga sumbangan ini dapat meringankan beban keluarga-keluarga yang menerima sekaligus membuat persediaan untuk menyambut hari raya yang bakal tiba.

Ucapan terima kasih ini juga kami panjangkan kepada semua penyumbang Dana PERLU YWM. Amanah anda kami agihkan sebaiknya.

Ya Allah, kuatkanlah hati mereka, permudahkanlah urusan-urusan mereka ini.

Program sumbangan ini merupakan inisiatif YWM melalui program Dana Perlu di bawah Program CSR Prihatin YWM. Terima kasih para penyumbang. Sumbangan anda, sinar buat mereka.

جزاكم الله خيرا كثيرا و جزاكم الله احسن الجزاء

Kepada yang ingin memberi sumbangan, anda boleh menyumbang ke akaun CIMB ISLAMIC BANK BERHAD 8602218186 dan 'remark' sebagai DANAPERLU.

Terus follow YWM untuk mendapatkan maklumat terkini mengenai kami! Ingat, anda tidak berseorangan. #KamiAda dan akan sentiasa ada untuk anda.


Kongsi Kongsi