Portal Rasmi Yayasan Waqaf Malaysia

 

Sesi penerangan ini disampaikan oleh Al-Fadhil Ustaz Fazdli bin Rosli, Eksekutif Pemasaran dan Penyelarasan YWM. Semoga sesi penerangan ini memberi manfaat kepada semua yang hadir.

Terima kasih diucapkan kepada pihak Ibu Pejabat Polis Daerah Tumpat atas jemputan ini.

Sesi penerangan ini disampaikan oleh Al-Fadhil Ustaz Mohd Asyran Safwan bin Kamaruzaman, Eksekutif Bahagian Penyelidikan dan Produk Wakaf. Sesi ini turut dihadiri oleh Encik Mohd Nazri bin Mat Rejab wakil daripada Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Perlis (MAIPs). Semoga sesi penerangan ini memberi manfaat kepada semua yang hadir.

Terima kasih diucapkan kepada pihak Ibu Pejabat Polis Daerah Padang Besar atas jemputan ini. Terima kasih juga diucapkan kepada pihak Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Perlis (MAIPs) kerana sudi bersama-sama menjayakan program ini.

Sesi penerangan ini disampaikan oleh Al-Fadhil Ustaz Mohd Asyran Safwan bin Kamaruzaman, Eksekutif Bahagian Penyelidikan dan Produk Wakaf. Semoga sesi penerangan ini memberi manfaat kepada semua yang hadir.

 

Terima kasih diucapkan kepada pihak Ibu Pejabat Polis Daerah Seberang Prai Utara atas jemputan ini. Terima kasih 

Sesi penerangan ini disampaikan oleh Al-Fadhil Ustaz Mohd Asyran Safwan bin Kamaruzaman, Eksekutif Bahagian Penyelidikan dan Produk Wakaf. Sesi ini turut dihadiri oleh Encik Mohd Rilizam bin Rosli, Penolong Pengarah Wakaf Majlis Agama Islam Negeri Johor (MAIJ). Semoga sesi penerangan ini memberi manfaat kepada semua yang hadir.

 

Terima kasih diucapkan kepada pihak Ibu Pejabat Polis Daerah Segamat, Johor atas jemputan ini. Terima kasih juga diucapkan kepada pihak Majlis Agama Islam Johor kerana sudi bersama-sama menjayakan program ini. 

| Taklimat Prihatin Wakaf sempena Program Bersama Santuni Masyarakat Anjuran JAWHAR, MAIK, YAPIEM, BANK ISLAM dan PONDOK CHEGAR bersama masyarakat setempat di Pondok Chegar, Pendang, Kedah | 25 Disember 2017

Anda berada di: Halaman Utama Arkib Buletin